• Zwangerschapsfotografie door Joanne Priscilla Fotografie

Zwangerschapsfotografie

Wat is het toch wonderlijk dat uit de liefde tussen 2 mensen een compleet nieuw leven kan ontstaan en dat in slechts 9 maanden. In deze korte periode groeit dit wonder uit tot een mensje met alles erop en eraan. De zwangerschapsperiode is een bijzondere periode waarin er heel veel veranderd op alle gebieden. Je lichaam past zich volledig aan om het mensje dat in jou groeit alles te kunnen geven wat het nodig heeft. Emotioneel leef je toe naar het moment dat je jouw kleintje in je armen kunt houden. Tegelijkertijd is het ook een spannende periode, zeker die eerste paar maanden.

Praktisch gezien zal er waarschijnlijk het een en ander (moeten) veranderen. De babykamer moet op tijd af, er moet nagedacht worden over de naam van jullie kleintje, de geboortekaartjes moeten geregeld worden, het geboorteplan moet geschreven en besproken worden en zo kan ik nog wel tig dingen opnoemen. In al deze zwangerschapshectiek kun je nog wel eens vergeten om ten volle te genieten van je zwangerschap. Met een zwangerschapssessie kun je even stilstaan bij deze speciale periode in jouw/jullie leven.

Zwangerschapsreportages

Ik bied 2 verschillende zwangerschapsreportages aan: de ‘Blije Buik’ reportage en de ‘Baby in Uitvoering’ reportage.

Blije Buik zwangerschapssessie

De Blije-Buik reportage is een momentopname (tussen 32 – 36 weken zwangerschap), waar er uiteraard veel aandacht uit zal gaan naar de mooie dikke buik, maar er is ook alle ruimte voor foto’s met je partner en eventuele broertjes en zusjes. De invulling van de fotosessie is persoonlijk en er zijn legio mogelijkheden. De fotosessie zelf duurt 1 à 2 uur.

Op mijn Pinterest pagina vind je verschillende moodboards als inspiratie.

Baby-in-Uitvoering zwangerschapsreportage

Terwijl de Blije-Buik zwangerschapsreportage een momentopname is, vertelt de Baby-in-Uitvoering reportage het verhaal van de zwangerschap. Gedurende de zwangerschap plannen we een aantal fotosessies van ongeveer 20 minuten en volgen we jouw groeiende buik. We gebruiken hiervoor elke keer dezelfde setup (plaats in huis/studio, achtergrond) en tijdens iedere fotosessie draag je dezelfde kleding. Na elke fotosessie selecteer ik 1 foto die ik gebruik voor de uiteindelijke collage. Na je bevalling plannen we nog één sessie en maken we een foto van jou en je baby’tje. Alle foto’s voeg ik samen tot één prachtige panorama foto.

Blije Buik

fotosessie

Zwangerschapsfotografie Portfolio Joanne Priscilla Fotografie
€195

Fotoreportage van ca. 1,5 uur

Professionele nabewerking

Reiskosten *

Foto’s via WeTransfer

Webgallery
met ca. 20 foto’s

Digitale bestanden
5 bestanden in hoge resolutie

Extra Opties
– foto’s op luxe USB-stick –
– fotoafdrukken –
– fotoslideshow –
– custom made fotoalbum –
– fotoafdrukken –

Baby in Uitvoering

fotoserie

€195

Korte fotosessie van ca. 20 min

Professionele nabewerking

Reiskosten *

Foto’s via WeTransfer

Digitale bestanden
1 foto per sessie, hoge resolutie

Panorama foto
collage van alle foto’s, 1 digitaal bestand

Extra Opties
– extra digitale bestanden –
– fotoafdrukken –
– fotoslideshow –
– afdruk van panoramafoto –
– custom made fotoalbum –

De bovenstaande prijzen zijn inclusief BTW en exclusief eventuele parkeerkosten, tolkosten en €0,35 per km aan reiskosten (bij afstanden groter dan 20 km, gerekend vanaf Numansdorp).

error: Content is protected !!