• Zwangerschapsfotografie door Joanne Priscilla Fotografie

Zwangerschapsfotografie

Wat is het toch wonderlijk dat uit de liefde tussen 2 mensen een compleet nieuw leven kan ontstaan en dat in slechts 9 maanden. In deze korte periode groeit dit wonder uit tot een mensje met alles erop en eraan. De zwangerschapsperiode is een bijzondere periode waarin er heel veel veranderd op alle gebieden. Je lichaam past zich volledig aan om het mensje dat in jou groeit alles te kunnen geven wat het nodig heeft. Emotioneel leef je toe naar het moment dat je jouw kleintje in je armen kunt houden. Tegelijkertijd is het ook een spannende periode, zeker die eerste paar maanden.

Praktisch gezien zal er waarschijnlijk het een en ander (moeten) veranderen. De babykamer moet op tijd af, er moet nagedacht worden over de naam van jullie kleintje, de geboortekaartjes moeten geregeld worden, het geboorteplan moet geschreven en besproken worden en zo kan ik nog wel tig dingen opnoemen. In al deze zwangerschapshectiek kun je nog wel eens vergeten om ten volle te genieten van je zwangerschap. Met een zwangerschapssessie kun je even stilstaan bij deze speciale periode in jouw/jullie leven.

Blije Buik zwangerschapsreportage

De Blije-Buik reportage is een momentopname (tussen 32 – 36 weken zwangerschap), waar er uiteraard veel aandacht uit zal gaan naar de mooie dikke buik, maar er is ook alle ruimte voor foto’s met je partner en eventuele broertjes en zusjes. De invulling van de fotosessie is persoonlijk en er zijn legio mogelijkheden. De fotosessie zelf duurt 1 à 2 uur.

Op mijn Pinterest pagina vind je verschillende moodboards als inspiratie.


De genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief eventuele parkeerkosten, tolkosten en €0,40 per km aan reiskosten (bij afstanden groter dan 20 km, gerekend vanaf Numansdorp).

Blije Buik

fotosessie

Zwangerschapsfotografie Joanne Priscilla Fotografie
€295

Fotoreportage van ca. 1,5 uur

Professionele nabewerking

Reiskosten *

Digitale bestanden
20 hoge resolutie bestanden, via WeTransfer

Luxe mini fotoalbum t.w.v. €110
15x15cm, 16 pagina’s

Extra Opties
– foto’s op luxe USB-stick –
– fotoafdrukken –
– fotoslideshow –
– fotoalbum upgrade –