• Newbornfotografie door Joanne Priscilla Fotografie

Newbornfotografie

De tijd vliegt

Ik kan maar weinig bedenken dat net zo puur is als een pasgeboren kindje. Klein, kwetsbaar en immens vertederend. Ik verbaas me er elke keer weer over hoe snel ze groeien. Voor je het weet kruipen ze door de woonkamer en brabbelen ze hun eerste woordjes. Maar de hectiek blijft, zeker die eerste periode. Kraamvisite, de verzorging van je kindje, het herstellen van de bevalling, enz. Die eerste dagen van jouw kindje zijn een mooi moment om weer even uit de hectiek te stappen en stil te staan bij het wonder dat zo kort geleden nog in je buik zat.

Het eerste jaar gaat zo ontzettend snel. Bijna iedere week is er wel weer een nieuwe mijlpaal en elk moment in dat eerste jaar kent z’n eigen charmes. Ik leg ze graag voor je vast.

‘Happy Baby’ newborn reportage

De ‘Happy baby’ reportage is een vrij in te vullen fotoreportage met een ‘happy baby’ als motto. Ik maak zowel documentaire als lifestyle reportages.

Documentaire fotoreportage

Bij een documentaire reportage kom ik een aantal uur bij jullie thuis, maar als we deze sessie in de eerste paar dagen na de geboorte plannen (als een ‘Fresh48′ of kraamreportage), dan kan deze ook nog in het ziekenhuis plaatsvinden. Kenmerk van deze fotoreportage is dat er geen planning is, er niet wordt geposeerd en ik geen gerichte aanwijzingen geef. Ik ben wat meer op de achtergrond en documenteer o.a. het babykamertje, baby’s badmoment van die dag, een kroelmoment met mama, papa en eventuele broertjes en zusjes, baby’s slaapje, enz.

Lifestyle fotoreportage

In vergelijking met een documentaire fotoreportage is de lifestyle reportage iets meer geposeerd. Ik geef wat meer aanwijzingen en zoek de plekjes met het mooiste licht op. Dit alles natuurlijk binnen jullie wensen, mijn mogelijkheden/stijl en wat passend is op dat moment. Ik ben niet van de konijnenoren of maya-de-bij outfits en als je houdt van strak geposeerde plaatjes, waarbij een baby in één of andere acrobatische houding op het randje van een vintage bloempot balanceert, dan verwijs ik je graag naar een collega 😉 . Ongedwongen en puur is iets wat meer mijn stijl is. Ik ben overigens dol op details (oortjes, neusjes, vingertjes, teentjes), dus die ga ik zeker vastleggen. De Happy Baby fotosessie biedt ik aan tot de leeftijd van 1 jaar.

Happy Baby

– documentair –
Kraamreportage | Fresh48

Newbornfotografie Babyfotografie Portfolio Joanne Priscilla Fotografie
€495

Fotoreportage van ca. 3 uur

Professionele nabewerking

Reiskosten *

Foto’s via WeTransfer

Digitale bestanden
50+, hoge resolutie

Luxe mini fotoalbum t.w.v. €110
15x15cm, 16 pagina’s

Extra Opties
– fotoafdrukken –
– fotoslideshow –
– fotoalbum upgrade –

Happy Baby

– lifestyle –

Newbornfotografie Babyfotografie Portfolio Joanne Priscilla Fotografie
€295

Fotoreportage van ca. 1,5 uur

Professionele nabewerking

Reiskosten *

Foto’s via WeTransfer

Digitale bestanden
20 bestanden in hoge resolutie

Luxe mini fotoalbum t.w.v. €110
15x15cm, 16 pagina’s

Extra Opties
– fotoafdrukken –
– fotoslideshow –
– fotoalbum upgrade –

De bovenstaande prijzen zijn inclusief BTW en exclusief eventuele parkeerkosten, tolkosten en €0,40 per km aan reiskosten (bij afstanden groter dan 20 km, gerekend vanaf Numansdorp).