Ontwerp door Angelique Desiree

Het Grootste Geschenk

Het idee voor Het Grootste Geschenk kreeg ik tijdens een zogenaamd helder moment. Wellicht herken je het, een helder moment voor mij is zo’n moment waarop de gedachten (stemmen in je hoofd) even wat stiller lijken dan gebruikelijk en er spontaan ruimte kan ontstaan voor wat anders, in dit geval inspiratie. De inspiratie die ik toen ervaarde had nog geen echte vorm, wel was er een zinnetje dat telkens terug kwam en bleef hangen: ‘Het Grootste Geschenk, dat ben jij zelf’. Dat kleine zinnetje had dan nog geen vorm, maar het voelde wel als iets substantieels en essentieels. Blijkbaar was het iets belangrijks en verdiende de woorden meer vorm dan alleen een zinnetje. Ik benaderde Angelique Desiree om met haar creatieve magie aan deze woorden een beeld te geven en dat heeft ze, wat mij betreft, prachtig gedaan.

Het Grootste Geschenk werd als domeinnaam geregistreerd en lange tijd was er alleen de zin en het beeld. Nu begint het langzamerhand meer (vloeiende) vorm te krijgen. Met Het Grootste Geschenk wil ik mijn licht laten schijnen, iets moois in de wereld zetten, iets wat scheppend is, verbindend en (mogelijk) inspirerend. En daar zet ik mijn zijn, mijn rugzak aan levenservaringen en mijn, wellicht niet zo standaard, levensfilosofie met bezieling voor in, in het vertrouwen dat mijn ‘grootste geschenk’ een cadeautje voor een ander kan zijn. Als ‘proost’ op het leven en als positieve bijdrage aan zowel het individuele als collectieve bewustzijn ❤️.