Header Blog Geboortefotografie in Antwerpen

Beveiligd: Geboortefotografie in Antwerpen | Oliver

De inhoud is beveiligd met een wachtwoord. Vul het wachtwoord hieronder in om hem te kunnen bekijken:

Header Blog Geboortefotografie in Utrecht

Geboortefotografie Utrecht | Sophie

Hoe een kindje zich aankondigt is bij iedere geboorte anders. De ene keer is het al weken onrustig en een andere keer beginnen de weeën ‘uit het niets’. Lees meer

Header Blog Geboortefotografie in Rotterdam

Geboortefotografie in Rotterdam | Halve lotusgeboorte

Een kleintje vraagt veel geduld en voor sommigen begint het hebben van geduld al vanaf het moment dat er wordt geprobeerd om van de (kinder)wens werkelijkheid te maken. Tijd blijkt soms hetzelfde te voelen als tijdsdruk en een maand kan dan gevoelsmatig als een jaar voelen.

Lees meer

Header Blog Geboortefotografie in Den Haag

Geboortereportage Den Haag | Het lange wachten eindelijk beloond

Soms zijn er van die verhalen die je direct grijpen, echter dat besef ik nog niet wanneer de deur van de Haagse eengezinswoning open gaat en ik een prachtige jongedame zie staan. Met dikke buik, dus ik ben weer op het juiste adres. Op één of andere manier is het toch elke keer weer een geruststelling om een dikke buik achter de voordeur vandaan te zien komen. Geen idee waarom eigenlijk. Als we even later met z’n drieën aan de thee zitten (die 3 theepotjes op het dienblad zien er zo gezellig uit) vertelt Martha dat de reis naar deze zwangerschap er één van 6 jaar is geweest.

Lees meer

Blog de geboorte van onze zoon

Geboortefotografie bij een geboortefotograaf | De geboorte van onze zoon

De administratie is al een tijdje niet meer bijgewerkt en inmiddels ligt er een behoorlijke stapel papier op tafel. Als ik door de stapel ga valt mijn oog al snel op mijn geboorteplan: een keurig document van 2 A4’tjes. Zelfs aan de opmaak is uiterste zorg besteed. Ja, laat dat maar aan (perfectionist) Joanne over. Aan alles is gedacht. Alhoewel? Nu – achteraf gezien – moet ik er een beetje om lachen. Dat het zo zou lopen had ik nooit verwacht, sterker nog, dit scenario was niet eens door mijn hoofd gegaan…

Lees meer

Header Blog Geboortefotografie in Gorinchem

Geboortefotografie in Gorinchem | Stan

Zit ik net in een fase dat ik ’s ochtends geen hap door mijn keel krijg, maar ’s avonds minimaal een olifant op kan (ik ben nu net een aantal weken zwanger), zet Mariska een enorme schaal met een keur aan chocolaatjes voor mijn neus… precies naast het bord met 3 dikke plakken cake… ook met chocola. Oh, ik hou nu al van deze mensen en oh, wat moet ik me (van mezelf) inhouden.

Lees meer

Header Blog Geboortereportage in Den Haag

Geboortefotografie in Den Haag | Een rustige thuisbevalling

Het is kwart over 4 (‘s nachts) als ik – in de verte – een app’je hoor binnenkomen. Tijdens de standby periode die 2 weken voor de uitgerekende datum ingaat, ben je onbewust toch een stuk alerter. Normaal gesproken slaap ik als een blok en word ik niet zomaar wakker.

Lees meer

Header Blog Geboortefotografie in Breda

Geboortefotografie in Breda | Een prachtige badbevalling

Nu ben ik nog niet zo heel lang bezig met geboortefotografie, maar toen ik werd benaderd door Rudy was ik toch wat verbaasd.

Lees meer

Header Blog Geboortefotografie in Tilburg

Geboortefotografie in Tilburg | Bobbi

Tijdens de kennismaking in Tilburg is het ontspannen en gezellig. Brenda kletst honderduit en al snel zit de jongste – inclusief een deel van zijn speelgoedvoorraad – bij me op schoot.

Lees meer